Mayuresh Park, Bhandup

Date: January 2021
Location: Bhandup
Client: Mayuresh Park, Bhandup
Category: Residential

Shree Vidhatte Designers have worked to to convert this 1 bhk Apartment into 2bhk. The Living room being wide and spacious the dinning space was converted into a L shape open kitchen adorned with modular fixtures. A very eclectic palette was selected as the owners wanted to showcase their vintage artifacts. To balance it out light and soft colours were used in the background.

Kitchen room was converted to Kids room and a pretty pinks and whites rose from floor only to touch the above sky themed ceiling.
A simple ethnic touch was added in passage ceiling with traditional floral patterned acrylic ceiling with backlight. A well planned and executed project which turned out to be a very neat example of how we can make most of small spaces and turn them into beautiful haven.